Közlemény!

Kedves blog olvasó!

Ezen a blogon előfordulhatnak helyesírási, illetve nyelvi hibák, mivel az anyanyelvem nem magyar. Igyekszem minél helyesebben és érthetőbben megfogalmazni a gondolataimat, hogy kellemes olvasási élményben részesüljön.

Köszönöm,
Mérges Mérleg

Mérges Mérleg

Mert utálni való ez a világ és semmi nem tetszik benne!

Utolsó kommentek

Egyéb hiszti

Folyamatos blablabla

Creative Commons Licenc

2008.03.18. 23:27 Mérges Mérleg

Sorozatban bukás

Rájöttem, miért sorozatban buknak meg a TV2 műsorai.

Tutira tévedek ezekkel az állításokkal. De nálam biztosan, hogy most már csak így van!

Egy dolgon múlik a siker. Jó kettőn. Vagyis három... lehet, hogy mégis több dolgon múlik. És ezek miatt nem fognak soha elérni a Pro7 szintjére. 

  1. Pontosság
    A Showview teljesen felesleges használni, ahogy soha nem kezdik pontosan a műsorokat. Sőt, ugyanaz az időre, magunkat beállítani a tévé elé vagy videót beállítani hetente teljesen felesleges. Már nem a 1-2 perces csúszások vannak, hanem a BKV közlekedés késési szokásait követnek. Egyszer pontosak, de máskor elkésnek egy 10 percet, és akár néha nem is fog jönni. Ez nem csak idegesítő, hanem mint ha direkt is lenne: csak azért, hogy véletlenül sem kapcsold be reklám nézegetés nélkül! Csak a teljesen up to date néző tudja mikor mi lesz.
    Egy pozitívum: leszokunk a "jaj, jaj, lekésem a műsorom!" viselkedést. A tévé, már nem az életünk középpontja.
  2. Természetesség
    Minden poén, beszélgetés, mozdulat erőltetve van. Nincs természetesség. Spontaneitásmentes műsorok. Az " egyszerűen legyünk magunkat" nem létezik, mert erőltetni kell. Mindennek, úgy kell történnie, ahogy kitalálták... vagyis, még nm találták ki, csak most találjuk meg együtt.
  3. Vágás
    Minden vételről. Semmi live. Akár az sms játék is!
    Mintha ez nem lenne elég, nem is titkolják meg a dolgot. A műsor hirtelen vágják és összerakják: egyszer itt van a műsorvezető, aztán, hopp, ott van. Ezen felül, minden felvételt egy kis felesleges mű videós gingle-el kötik össze.

Minden olyan dolog, ami elvesz a kedv a nézegetésnek.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 műsor mizéria


A bejegyzés trackback címe:

https://mergesmerleg.blog.hu/api/trackback/id/tr10386895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása