Közlemény!

Kedves blog olvasó!

Ezen a blogon előfordulhatnak helyesírási, illetve nyelvi hibák, mivel az anyanyelvem nem magyar. Igyekszem minél helyesebben és érthetőbben megfogalmazni a gondolataimat, hogy kellemes olvasási élményben részesüljön.

Köszönöm,
Mérges Mérleg

Mérges Mérleg

Mert utálni való ez a világ és semmi nem tetszik benne!

Utolsó kommentek

Egyéb hiszti

Folyamatos blablabla

Creative Commons Licenc

2009.03.05. 23:06 Mérges Mérleg

Szenvedélyünk a szórakozás a nézőkkel

Azt próbálják hitetni velünk, hogy a Tv2 csatorna extrémen eredeti, fejlődő és kreatív. 
Ez ugyan olyan kamu, mint amikor az időjárás hirdetésben jelentik vasárnap az esőt szerdára és csak csütörtök lesz.
Igaz, az RTL Klub sem eredetibb, ahogy mind két csatorna konceptuálisan ugyanaz a műsorokat mutatnak relatívan ugyanaz az időben.

Olyat is hallottam "De nem! de nem! a Tv2 független marad akkor is ha ugyanaz a csoporthoz tartozik, mint a Pro7"

Aki csak az alap Magyarországon sugárzott adásokat nézi örül neki, amikor a Tv2 bejelenti, hogy "Szenvedélyünk a szórakoztatás"! De nekünk NEM! Azért nem, mert ez:

  1. nem igaz. A szenvedélyük nem a mi szórakoztatásunk, hanem a nézettség ellenőrzését.
  2. nem igaz. Ha szórakoztatni szerettek volna nem hirdetnének, hogy megmutatják az új Született Feleségek epizódjait, de helyette ismétlik a régieket. Sőt nehezen tudom elhinni, hogy jövő héten tényleg "új epizód" lesz... biztosan egy összefoglaló (ami más rendes csatornákon nem szokás megmutatni!). És nem mutatnának ugyanaz a gagyi B kategóriás 80-as éves filmeket ami tavaly, tavaly előtt, tavaly előtt előtte, és még régebben mutattak legalább kétszer évente.
  3. mind ez csak egy copycat. Ugyanaz a koncepcióval, grafikai megjelenéssel, effektel és stílussal készítik a promóciós spotokat, mint a Pro7-en. "Szenvedélyünk a szórakoztatás" azaz "We love to intertain you" németül.


Hogy még jobban hatásos legyen az Wow effekt, a Pro7 véletlenül eltünt az UPC (és ahogy látom a T-Home-nál sincs már) kisugárzott csatornák csomagokról.

Szólj hozzá!

Címkék: tv reklám sorozat tv2 sztár felháborító


A bejegyzés trackback címe:

https://mergesmerleg.blog.hu/api/trackback/id/tr62984244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása