Közlemény!

Kedves blog olvasó!

Ezen a blogon előfordulhatnak helyesírási, illetve nyelvi hibák, mivel az anyanyelvem nem magyar. Igyekszem minél helyesebben és érthetőbben megfogalmazni a gondolataimat, hogy kellemes olvasási élményben részesüljön.

Köszönöm,
Mérges Mérleg

Mérges Mérleg

Mert utálni való ez a világ és semmi nem tetszik benne!

Utolsó kommentek

Egyéb hiszti

Folyamatos blablabla

Creative Commons Licenc

2009.06.16. 14:42 Mérges Mérleg

Fél világos a dolog.

Amikor múltkor voltunk  lefényképezni az új hidat, nem értettük meg miért nincs világítva a felújított Szabadság híd közepe.

Z mondta, hogy azért mert állítólag ellopnának a világítást. Ami butaság. Ki akarna olyat tenni? A többi embermagasságban felszerelt világítás ezen a hídon ugyan olyan elérhető. És amúgy is ezen a hídon annyira könnyű fel lehet mászni, hogy a felső világítást is le lehetne szedni. De ez ki akarja?

Ma olyan idézetet kaptam erről az ügyről:

"A Szabadság híd közepét azért nem világították ki, mert az volt a kivitelezői tenderben, hogy a világítási rendszernek lopásbiztosnak kell lenni, a híd középén viszont a járókelők elérhették volna a lámpákat, mondta Sal László, a kivitelező Hídépítő Zrt. vezérigazgató-helyettese."
 

Nem igazán értettem meg először, mert azt hittem, hogy meg volt tervezve erre megoldás és még készítik csak nem szerelték fel a világítást. De nem. Nem is szerepelt a tervben. A "kell lenni" azt nem jelenti, hogy "Erre nincs tuti ötletünk, inkább ne legyen! Mert az a biztos megoldás!".

Dühös vagyok azokra, akik ez így tervezte és még jobban azokra, akik ez így elfogadták!
Ez így nagyon gyanús a dolog.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás felháborító csalódás félrevezetés


A bejegyzés trackback címe:

https://mergesmerleg.blog.hu/api/trackback/id/tr691188841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása