Közlemény!

Kedves blog olvasó!

Ezen a blogon előfordulhatnak helyesírási, illetve nyelvi hibák, mivel az anyanyelvem nem magyar. Igyekszem minél helyesebben és érthetőbben megfogalmazni a gondolataimat, hogy kellemes olvasási élményben részesüljön.

Köszönöm,
Mérges Mérleg

Mérges Mérleg

Mert utálni való ez a világ és semmi nem tetszik benne!

Utolsó kommentek

Egyéb hiszti

Folyamatos blablabla

Creative Commons Licenc

2010.05.07. 23:06 Mérges Mérleg

Annie Leibovitz, shame on you!

 

Akkor fedeztem fel Annie Leibovitz amikor a retrospektíve Bécsi kiállítására mentünk a Kunst Haus-ban. A mega sztárok profi fotózáson kívül érős riportfotó és családi képeket lehetett megtekinteni.
A családi képek kompozíciói és a rejtélyes kapcsolata Susan Sontag-al kapcsolatos képek jóval érdekesek és intimebb, mint a kimondott "szép" fotóhoz képes.

Annie Leibovitz-nak hatalmas pénz tartózásai vannak és az egyik célja a kiállításnak, hogy pénzt gyűjtsön.

De a héten nem hittem el, besokkoltam, amikor láttam a Vanity Fair-nek készítette képeket az idei 2010 World Cup VB Fossball sportolókról. Természetesen profisan és eredeti klisék készültek abból a session-ból, de pont ennyire unalmas témát kellett neki adni? Nagy nem lehetett a lelkesedés, mert nem nagyon kreatívan oldottak meg a kompozíciókat. Izmos meztelen pasik bokszerben? Ez a nagy ötlet? Közhely. Ennél többet hozhatott volna ki a fotósnő ebből!

1. Shame on you Annie Leibovtz azzal, ennyire a padlón vagy kihasználják téged, így focisokat kelljen fotóznod.
2. Shame on you Vanity Fair, hogy ennyire bázikus ötletet találtátok ki.
3. már unom a VB téma.
 

Szólj hozzá!

Címkék: foci football felháborító


A bejegyzés trackback címe:

https://mergesmerleg.blog.hu/api/trackback/id/tr851982903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása