Közlemény!

Kedves blog olvasó!

Ezen a blogon előfordulhatnak helyesírási, illetve nyelvi hibák, mivel az anyanyelvem nem magyar. Igyekszem minél helyesebben és érthetőbben megfogalmazni a gondolataimat, hogy kellemes olvasási élményben részesüljön.

Köszönöm,
Mérges Mérleg

Mérges Mérleg

Mert utálni való ez a világ és semmi nem tetszik benne!

Utolsó kommentek

Egyéb hiszti

Folyamatos blablabla

Creative Commons Licenc

2008.03.19. 00:18 Mérges Mérleg

Amikor már nem elég

Annyi információt kapunk a reklámokban, hogy nem nehéz összekeverni a termékek és az emberek. Sokszor felismerem a különböző statisztákat akik szerepelnek különböző reklámokban. És sokszor elkeverem az arcokat és az emberek. Itt egy jó példa.

Nagyon kevés vörös hajú nőt látni a reklám szpotokban. Gondolom, általában a szigorú, okos és fürge  személyiségre utaló termékek imázsra alkalmazzák. Alkalmazták. Most már, csak a véletlen/divat kérdése, hogy épp a reklámban szereplő statiszta vagy színész/hiresség milyen haj színe van.

Pár hónappal ezelőtt, egy vöröses hajú nő (most már látom, hogy inkább sötét vörös és nem sárgarépa vörös) hirdette a stressz életét a képernyő előtt, és a metró szerelvényen. Ő a Sager Pharma Hova feszültségoldószert választott meg a probléma megoldásra.
Napjainkban, megint bukkant fel a vörös nő, azzal, hogy ha már nyugodtabb lelkileg, ideje felerősíteni a testét. És itt a Danone Actimel védekezőszert választott meg a test épségére. 

Azt hittem én! De igazából nem így van, mert nem is ugyanaz a nő! Az egyik egy ismeretlen statiszta. A másik Keleti Andrea, aki nekem ugyan úgy ismeretlen statiszta. (Állítólag, láthattuk őt egy táncos műsor a tévében... ez kihagytam.)

Kár, hogy tévedtem.

Szólj hozzá!

Címkék: tv reklám tévedés actimel hova


A bejegyzés trackback címe:

https://mergesmerleg.blog.hu/api/trackback/id/tr90386903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása