Közlemény!

Kedves blog olvasó!

Ezen a blogon előfordulhatnak helyesírási, illetve nyelvi hibák, mivel az anyanyelvem nem magyar. Igyekszem minél helyesebben és érthetőbben megfogalmazni a gondolataimat, hogy kellemes olvasási élményben részesüljön.

Köszönöm,
Mérges Mérleg

Mérges Mérleg

Mert utálni való ez a világ és semmi nem tetszik benne!

Utolsó kommentek

Egyéb hiszti

Folyamatos blablabla

Creative Commons Licenc

2008.11.01. 22:51 Mérges Mérleg

Miért jó a Pro7-nek?

Azon kívül, hogy évekig pár hét különbséggel ugyanazokat a mozi filmeket lehetett látni a TV2-n amik már voltak a német Pro7-en, vagy fordítva, még mindig nem látom miért jó biznisz a ProSiebenSat.1-nak az, hogy ővé a Tv2. Mert eddig mindig ugyan olyan alacsony a színvonal.

Pár hete, hogy a Sugerbabes-hez hasonló hangzású nyálas pop zenés Monrose együttes új albumát hírdeti és támogatja a TV2, akár tévén, akár a site-jukon. Amikor láttam, olyan ismerős volt a név. Honnan szedtek elő 3 ismeretlen lányt egy együttesbe?

Emlékeztem, hogy pár évvel ezelött a 3 lányt a Pro7 Popstars-t nyerték meg. Rögtön utánna kijött az első albumuk. Aztán nagy csend. Valószínű nagy sikerük lehetett Németországban mert most jött ki a harmadik albumuk. És, úgy látszik a nemzetközi piacra is ki kell törniük.

Lengyelországban már felléptek az iTVP-n. Magyarországon a TV2 sponzorálja, és gondolom az anyacég, a Pro7-tel való kapcsolattal miatt kell itt is nyomulniuk a zenéjükkel...

Az azért nem értem, hogy miért inkább őket sponzorálják, mint a saját Megasztár nyertes sztárokat:
- Eddig a Megasztár mindig csak 1-1 énekes karrierjét indította el. Még nem indított a Megasztár egy egész együttest. Lehet, hogy a külföldi zenekar hirdetése potólja a már unalmas műsor zenekaros változatának hiányát?
- Az elöző Megasztárban, nem csak az 1. helyezett, hanem a többi énekes is sikeres lett. Viszonlag önálló, sikeres karierrjük lett. Már nincs szükségük a TV2-re?
- Az anyacég ingyen hirdethet?

Szólj hozzá!

Címkék: tv reklám tv2 sztár felháborító


A bejegyzés trackback címe:

https://mergesmerleg.blog.hu/api/trackback/id/tr19744695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása