Közlemény!

Kedves blog olvasó!

Ezen a blogon előfordulhatnak helyesírási, illetve nyelvi hibák, mivel az anyanyelvem nem magyar. Igyekszem minél helyesebben és érthetőbben megfogalmazni a gondolataimat, hogy kellemes olvasási élményben részesüljön.

Köszönöm,
Mérges Mérleg

Mérges Mérleg

Mert utálni való ez a világ és semmi nem tetszik benne!

Utolsó kommentek

Egyéb hiszti

Folyamatos blablabla

Creative Commons Licenc

2008.06.21. 22:09 Mérges Mérleg

FosBall

Végre vége lett ennek a több hetes "játék"-nak.
Bár, a "játék" szó már nagyon nem illik ehhez az eseményhez: erőszakkal, gyűlőlettel, csalással és színészkedéssel probláltak ránk erőltetni az eseményt.

Izmos és erős atléták minden esés alkalomkor kisírják magukat, mint ha kis lányok lennének. Ez amíg rájuk figyel a bíró. Ha még sem érdekel a bírót, akkor úgy állnak fel vissza a játékra, mintha semmi sem történt.

Nem értem miért rajonganak ennyire az emberek erre az sporthoz. Ha még ennek nevezhető. Mit nyernek ezzel, hogy az ő csapatuk nyeri a kupát? Büszkességet, dicsekedést, naciónalizmust? Megalázni és gunyólni fogják a "vesztesek"-t.
Miközben semmilyen pénzt, sem kupát nem tapinthatnak meg.

2 komment

Címkék: tv játék foci műsor football euro


A bejegyzés trackback címe:

https://mergesmerleg.blog.hu/api/trackback/id/tr78532801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloodhound v2.0 2008.06.30. 07:52:07

egyet hadd kérdezzek: magyar anyanyelvű vagy? met ha nem, akkor ahhoz képest viszonylag jó a helyesírásod és a mondatszerkesztésed, de ha magyar vagy, akkor viszont teljességgel iszonyatos. pedig a témák és a posztok, a témafelvetések amúgy jók és érdekesek lennének, szóval nagy kár érte...

fifuszfc 2008.06.30. 08:59:15

te, miért nem tanulsz meg magyarul, mielőtt blogolásra adod a fejed? ;)
amúgy meg: a foci jó.
süti beállítások módosítása