Közlemény!

Kedves blog olvasó!

Ezen a blogon előfordulhatnak helyesírási, illetve nyelvi hibák, mivel az anyanyelvem nem magyar. Igyekszem minél helyesebben és érthetőbben megfogalmazni a gondolataimat, hogy kellemes olvasási élményben részesüljön.

Köszönöm,
Mérges Mérleg

Mérges Mérleg

Mert utálni való ez a világ és semmi nem tetszik benne!

Utolsó kommentek

Egyéb hiszti

Folyamatos blablabla

Creative Commons Licenc

2008.01.17. 22:45 Mérges Mérleg

Budi tekercs

Minek illatos a WC papír? Kérdezi az Attila, kollégám.

Erre a kérdésre van valamennyi ötletem, de egyik sem értelmes:
- Amikor wc-n ülünk, a wc papír általában kicsivel alacsonyabban van mint a fejünk. WC-zés közben, lehet szagolgatni a papír illatokat ahelyett, hogy saját szagunkat szagolgassuk.
- Wc-zés után, törlés közben illatosítunk popsinkat, így takarjuk a lehetséges rossz illatokat ami maradnak rajtunk.
- Valamennyi papír, hogy jó puha legyen, és törlés közben ne sértesse meg a popsit, kenve van hidratálókrémmel vagy/és antibakteriális folyadékkal. Akár a zsebkendőknél. Szerintem. Annyira rossz illata lehet a vegyszernek, hogy muszáj letakarni olyan illattal ami eladható lehet.
- Az illat opcióként rakják a wc papírokra, így kifogás lehet arra, hogy drágább és "luxus" termékként eladható legyen a termék. De funkcionális értelme nincs.

Olyan társadalomban élünk ahol mindent kellemetlenséget próbáljuk eltakarna, álcázni és kipúderezni olyan illattal, ízfokozóval és egyéb módszerrel. Szégyelljük saját természetes illatunkat, akár büdös akár nem.
Most már akár hova megyünk, mindig van olyan ember aki miatt megfulladunk és nem kapunk friss levegőt, annyira erős a parfümjük a levegőben. Igaz, ugyanazt lehet megmondani azokról akik hiába mosakodnak még mindig rossz illatúak lesznek. Ezek is büdösek, de legalább természetesen. Ez bárkivel történhet meg.
Persze azok akik nem mosakodnak, így nagyon büdösek, más kategóriában sorolhatóak.
Az a legrosszabb eset amikor nem csak büdös az ember, és azon felül parfümöt hord és összeverődik mind két illat.
Az ember felismertetőjeleként érezzük az emberi illatokat is. Ehhez érzések, érzelmek, gondolatok és emlékek kötünk rá... és nem mindig a legrosszabb a legkellemetlenebb...

Viszont, miért nem lehet már kapni olyan WC papírok amikben csak puhák és nem illatosak? Akár a samponban és hidratálókrémeknél, a sensitive termékek, amik állítólagosan (mesterségesen) illatmentesek, ugyan úgy illatosak.

Puha erős papír. Rajzmentes (bár nagyon élvezem azok a rajzos papírokat, nem csak feleslegesek de nem hiszem, hogy a használt nyomat festék bőrbarát). Illatmentes.

Szólj hozzá!

Címkék: wc papír hányinger illatos


A bejegyzés trackback címe:

https://mergesmerleg.blog.hu/api/trackback/id/tr95301531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása