Közlemény!

Kedves blog olvasó!

Ezen a blogon előfordulhatnak helyesírási, illetve nyelvi hibák, mivel az anyanyelvem nem magyar. Igyekszem minél helyesebben és érthetőbben megfogalmazni a gondolataimat, hogy kellemes olvasási élményben részesüljön.

Köszönöm,
Mérges Mérleg

Mérges Mérleg

Mert utálni való ez a világ és semmi nem tetszik benne!

Utolsó kommentek

Egyéb hiszti

Folyamatos blablabla

Creative Commons Licenc

2009.05.16. 14:10 Mérges Mérleg

Eurovision 2010 Moldovaban?

Az egyik kedvencem - Moldova - az idei Eurovision 2009 dal fesztiválból bekerült a Fináléba. Bár, a sok europop és gagyi jó erős többi "dal" mellett, a népzenés hangzású dalnak sok esélye nincs megnyerni. Bár soha nem lehet tudni ki lesz a nyertes (ami valószínű Kelet Európából lesz vagy Finnországból). Ennek ellenére egy pimasz Német újságíró megkérdezte, hogy ha idén megnyeri Moldova a versenyt kell-e jövőre vinni magunkkal sátrat a fesztiválra. Gondolom, arra gondolt, hogy annyira szegény az ország, hogy tudják-e megrendezni és befogadni a nézőket és újságírókat.

Az idei gigantikus show és erőltetett mutogatós Oroszországi erőfeszítés után, valamelyik ország fogja tudni ugyan olyan magas színten megrendezni a következő Eurovisiont? Ugyan úgy bizonytalan lesz a jövő látvány, mint a Kínai Wow olimpia rendezése után? Van-e olyan ország aki tud ennél jobbat csinálni? Jobbat, valószínű igen, de többet nem. Nem is kell nekünk annyi.

De nem erről van itt szó, hanem Nelly Ciobanu és a válaszáról. Sajnos nem tudom mit válaszolt az újságírónak mert moldovaul beszélt. De jó hosszan és feszülten mondta meg amit gondolt. Sajnos az oroszok nem figyeltek arra, hogy hiába erőltetik az újságíróknak, hogy ne oroszul, hanem angolul kérdezzenek meg, a válaszokat nem fordítottál le. Nem csak itt, de a többi Youtube-os riportokon sem: nem bánom ha a többi interjú eredeti nyelven vannak, de ha már hivatalos hosszú filmet forgatnak angolul, legalább alá legyen feliratozva!!!

Szólj hozzá!

Címkék: tv eurovision felháborító


A bejegyzés trackback címe:

https://mergesmerleg.blog.hu/api/trackback/id/tr741124995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása